HANDELSBETINGELSER 

Velkommen til Copenhagen North ApS. CVR:35867481

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser.

BESTILLING

På www.Copenhagen-north.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden eller du er erhvervskunde, er du altid

velkommen til at kontakte os på telefon +45 60665242 eller skriv til:    info@copenhagen-north.dk

 

Sådan foretages købet:

1. Find de varer du ønsker og læg dem i kurven og tryk til sidst på "Se kurven" i øverste højre hjørne.

2. Læs og accepter vores handelsbetingelser.

3. Indtast dine personlige oplysninger og evt. anden leveringsadresse.  

4. Tjek alle oplysninger er korrekte og tryk bekræft købet.

5. Indtast betalings(kort) oplysninger og tryk godkend. 

 

GENERELT 

Vi sender alle varer som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til PostNord med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os efterfølgende. Copenhagen North ApS er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

 Vi tager forbehold for fejl såsom skrivefejl, prisfejl, lagerfejl, pris- og lagerændringer. Forbehold for forkerte billeder og udsolgte varer.

Anvendte billeder er illustrative og kan afvige fra varens egentlige udseende.

 

LEVERINGSTID 

Hos Copenhagen North ApS  bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer afsendes i løbet af 2-4 hverdage såfremt varen er på lager. I ferieperioder og i forbindelse med udsalg må der evt. påregnes længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos transportør kan Copenhagen North ApS dog ikke drages til ansvar.

Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer i visse tilfælde kan vare op til 4 dage. Levering til de fleste øvrige EU lande og lande udenfor EU kan vare op til 10 hverdage.

 

FORSENDELSE I DANMARK

Forsendelser i Danmark tillægges ikke leveringsgebyr. Alle pakker sendes som forsikret erhvervspakke med PostNord og er således sporbare via www. PostNord.dk/trackandtrace.

Flexlevering

Du kan vælge flexlevering ved ordreafgivelse, så sætter postbuddet pakken, der hvor du ønsker, hvis du ikke er hjemme. Du skal blot skrive i kommentarfeltet, hvor pakken må sættes. BEMÆRK at din pakke betragtes som afleveret, når den er sat det aftalte sted og det sker således på eget ansvar. Denne service koster ikke ekstra.

Levering til din arbejdsplads:

Vi leverer gerne din pakke til din arbejdsplads, så du sparer turen til posthuset. Du skal bare indtaste "Anden Leveringsadresse" - Husk Firmanavn, dit navn og evt. afdeling.

FORSENDELSE TIL UDLANDET – ØVRIGE LANDE - EUROPA

 • Alle forsendelser til private kunder i Sverige og Norge sendes som forsikret erhvervspost pakke med PostNord. Varekøb til private tillægges et ekspeditions- og fragtgebyr på 59.- (DKK). Varekøb over 1.800.- DKK tillægges ikke gebyr.
 • Almindelig service i Europa tager 4–10 hverdage.
 • Ekspeditions- og fragtgebyr til andre lande end Danmark, Norge og Sverige er 180,-DKK.

AFHENTNING AF VARER

Ønskes varen afhentet, kan du kontakte Copenhagen North ApS, ring for aftale: +45 60665242. Mandag - fredag 10 -16 og lørdag 10 -12.

 

FORTRYDELSESRET

 Copenhagen North ApS yder 14 dages fuld fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer.

 • Du skal som køber tydeligt informere Copenhagen North ApS om, at du ønsker at returnere varen(e) eller medsende vor formular i forbindelse med fortrydelse. Varerne skal være ubrugte, returneres i den originale emballage uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter fortrydelse er meddelt os.
 • Du skal lade evt. forsegling være ubrudt på produktet, udfylde retursedlen og vedlægge den i forsendelsespakken sammen med varerne. Varer med evt. brudt forsegling og varer som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret - tages ikke retur.
 • Retur-pakken skal sendes direkte til vores adresse og du har som køber ansvar for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig.
 • Vi anbefaler at returvaren altid sendes med PostNord og som udgangspunkt med track&trace, så pakken kan spores, hvis uheldet er ude og pakken skullre blive væk under transporten.
 • Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, dog ikke ekstra leveringsomkostninger, som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.
 • Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort/konto som købet er tilknyttet. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel.
 • Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt.
 •        Copenhagen North ApS har i følge købsloven ret til, at reducere det tilbagebetalte beløb, hvis varen åbenbart er brugt eller skadet og har forringet handelsmæssig værdi.

 

Varer undtaget fortrydelsesret er:

 •        Varer der må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
 •        Varer omfattet af købslovens undtagelsesbestemmelser i øvrigt

 

Udgifter i forbindelse med returnering af varer står for købers egen regning.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Varen sendes retur til eller leveres direkte på adressen:

Copenhagen North ApS

Danmark

Venligst vedlæg oprindelig faktura/følgeseddel og vor returformular.

Mærk pakken: ´Webshop / ordrenummer ´.

RETURNERING AF GAVER 

Hvis du har modtaget en gave, der er købt på Copenhagen-north.dk og ønsker at returnere varen, kan vi bytte den til en anden vare af samme værdi. Hvis du derimod finder en vare, der er dyrere har du mulighed for at betale differencen samt de fornødne leveringsomkostninger og få den tilsendt i stedet for. Du kan også vælge at få udstedt et tilgodebevis eller et gavekort og bruge det, når det passer dig inden for 1 år. Pengene kan desværre ikke refunderes til andre kreditkort end det, der har betalt gaven i første omgang.

 

REKLAMATIONER 

 • Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.
 • Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
 • Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.
 • Du skal reklamere indenfor ´rimelig tid´ efter, at du har opdaget mangelen ved varen. Du bedes oplyse os som, hvad problemet med varen er så detaljeret som muligt.
 • Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst Copenhagen North ApS på mail: Copenhagennorth@icloud.com.
 • Copenhagen North ApS dækker de rimelige fragtomkostninger, der måtte forekomme i forbindelse med reklamationen i de tilfælde, hvor reklamasjonen er åbenbart berettiget.

 Bemærk:

 • Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, husk at få en kvittering for afsendelsen så vi evt. kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 • Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende

 

UDSOLGTE VARER 

Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, har du ligeledes mulighed for at kontakte os på copenhagennorth@icloud.com. eller pr. telefon. Vi vil informere dig om muligheden for en opskrivning på vores venteliste, om en evt. genbestilling eller tilbyde en tilsvarende vare, som kunne have din interesse.

 

BETALING 

Hos Copenhagen North ApS kan du betale med betalingskort som VISA/Dankort,EURO/MASTERCARD og VISA/Electron samt benytte KLARNA-fakturering.

Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos Copenhagen North ApS er angivet i DKK og er inklusive 25% moms, med mindre varen leveres til et ikke EU land. Se afsnittet med TOLD OG MOMS.

Ved brug af visse betalingskort er der tillæg af kortgebyr.

Ved bestilling til senere levering af vise varegrupper forbeholder Copenhagen North ApS sig ret til at kræve forudbetaling op til 50 % før bestillingen accepters og effektueres.

 

SIKKERHED 

Sikkerheden på Copenhagen North ApS er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun PBS, der har adgang til dine data. Hverken Copenhagen North ApS eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos Copenhagen North ApS er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem via lovlige metoder. 

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER 

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 •        Navn
 •        Adresse
 •        Telefonnummer
 •        e-mail adresse

Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Som registreret hos Copenhagen North ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Copenhagen North ApS via e-mail: copenhagennorth@icloud.com 

TOLD OG MOMS 

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Varer, som sendes fra web-shoppen tilhørende Copenhagen-North Aps, kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU i et forsøg på at unddrage sig lokal told og afgifter.

Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told, som vi ikke kan drages til ansvar for. Til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfor dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påfølgende meromkostninger.

 

FORBRUGERBESKYTTELSE OG KLAGEADGANG 

Copenhagen North ApS følger de vejledninger, der fremgår af forbrugerstyrelsens retningslinier og love.

Hvis du vil klage over dit køb: henvend dig meget gerne til os primært.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet.

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby 

Tlf. 41 71 50 00 (Hverdage 9-16)

kfst@kfst.dk

www.forbrug.dk

www.kfst.dk