Firmaet Copenhagen North ApS er et lille familiedrevet selskab fra 2014. Forretningsideen er import og videresalg af unike kvalitetsvarer til private og engros. Alle med en unik historie og typisk med focus på miljømæssig ansvarlig produktion og bæredygtig udvikling.

Historien startede med import af Wonki Ware, service fra et lokalt produktionssted i Syd Afrika. Dette unike, håndlavede og organiske service er stjernen og ypperste eksponent for både vores vision, forretningsmæssige strategi og private holdning til konceptet.

Vi har bl.a. agenturet for Wonki Ware i Danmark, Sverige, Island og de Baltiske lande.

Vort vareudvalg omfatter flere andre kvalitetsvarer og er under stadig udvikling bl. a. med egenudviklede varer. Vi har kvalitetsprodukter indenfor personlig pleje (sæbe fra Bruxelles). Kulinariske specialiteter og perfekte gaver også til værtinden: verdens bedste sardiner, olivenolie og vineddike i original, bordvenlig udformning fra Portugal. Kvalitets-lædertasker fra FSP-Sydafrika. Dekorations-engle igen fra Sydafrika med en unik historie om bæredygtighed og ansvarlig udvikling. Håndstrikkede uldvanter fra Norge i klassisk design m.m.

Kristin Evju Nordentoft
  Kristin er uddannet indretningsarkitekt fra Danmarks designskole 1991, dekoratør 1988, skrædder 1986 og billedkunstner i 2009.
Har i mange år har arbejdet som selvstændig indretningsarkitekt i Norge. Efter at familien flyttede til Danmark i 2012 har facinationen af og markedet for unike produkter som f. eks Wonki Ware, med sin smukke historie sat gang i virksomheden.
Med Wonki Ware var det forelskelse ved første blik og gav en følelse af ægthed, nærvær og jordforbindelse:
- Vi kan sænke skuldrene og nyde måltiderne sammen med det smukke, unikke og holdbare service -.
En meget tilfreds kunde har udtalt:

´Wonki Ware is a must, see, feel and have.´

 

                                 Kristin Evju Nordentoft